De cirkel is rond met BIRCOpur

De cirkel is rond met BIRCOpur

Dé productontwikkeling op het gebied van regenwatermanagement met goedkeuring van bouwinspectie. Een lijnafwatering als decentrale regenwaterbehandelingsinstallatie geschickt voor een oppervlak van 20 qm per strekkende meter goot.

verder...

Opstuwbeveiliging bij BIRCOsir en BIRCOlight

Opstuwbeveiliging bij BIRCOsir en BIRCOlight

De opstuwbeveiliging van de BIRCO productfamilie AS (BIRCOlight en BIRCOsir) verbindt het afwateringselement solide met aangrenzende onderbouw. Loskomen van de onderbous is daardoor - bis deskundig leggen - praktisch uitgesloten.

verder...

Afwateringsystemen BIRCO vor veilige planning

Afwateringsystemen BIRCO vor veilige planning

Individueel. Betrouwbaar. Voor veilige planning.
BIRCO ontwikkelt innovatieve afwateringsoplossingen voor alle toepassingsgebieden en vergezelt elke werstap van de planning tot de realisering.

verder...


Afwatering op z´n best - Lijngoten

BIRCO is de toonaangevende specialist in afwatering en producent van afvoergoten in Europa

Al meer dan 80 jaar ontwikkelen wij innovatieve producten voor de infra, en Grond-, Weg en Waterbouw, ook wel GWW genoemd.  Bij BIRCO bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige lijnafwatering uit beton en staal, met bijbehorende zandvangers en puntafwatering. Naast het ontwikkelen en produceren van draingoten besteden we ook veel aandacht aan de gietijzeren sleufroosters en mazenroosters. Of het nu gaat om sleufgoten voor winkelstraten of verholen goten voor luchthavens, bij BIRCO vindt u de passende draingoot en Know-how.

Naast het leveren via de groothandel, biedt BIRCO desgewenst een degelijk en deskundig advies bij uw projecten en bij het ontwerp van uw bestek. Ook de begeleiding bij plaatsing van onze betongoten tijdens de uitvoering van uw project behoren tot onze uitgebreide service. Het maken van een hydraulische berekening en het tekenen van een legplan, het leveren van pasklare besteksteksten en het waar nodig leveren van maatwerk voor een optimale afwatering van uw terrein dragen bij aan een snelle realisatie van uw plan. 

Op de kwaliteit van BIRCO kunt u vertrouwen