Daktuinen en platte daken

Als u niet precies welke systemen te kennen voor uw toepassing in kwestie, zullen wij u hierbij helpen, jij.

Hier is een overzicht van de systemen kan worden gebruikt.

BIRCOlux

BIRCOlux

BIRCOlux – een bijzonder hoogtepunt in de afwatering: een BIRCOtop-stalen goot met de modernste LED-lichttechniek. Precies passend verwerkt in de plexiglaslaag van de afdekking. Of als variant BIRCOlux met LED-lichtband voor nieuwe of bestaande BIRCO afwateringssystemen.

BIRCOtop serie F zonder zichtbare rand

BIRCOtop serie F zonder zichtbare rand

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen, zonder extra kans op struikelen. Bakgoten met vaste hoogte, 2 nominale breedtes, uitvoering: verzinkt staal, RVS, éénzijdige perforatie.

BIRCOtop serie F met zichtbare rand

BIRCOtop serie F met zichtbare rand

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen, zonder extra kans op struikelen. Bakgoten met vaste hoogte, 2 nominale breedtes, uitvoering: verzinkt staal, RVS, tweezijdige perforatie

BIRCOtop serie V zonder rand

BIRCOtop serie V zonder rand

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen, zonder extra kans op struikelen. Bakgoten met variabele hoogte, 2 nominale breedtes, uitvoering: verzinkt staal, RVS, éénzijdige perforatie, verschillende afdekkingen.

BIRCOtop serie S

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen.Spleetgoot in gesloten uitvoerung of enkelzijdig geperforeerd. Inclusief passende afneembare vierkante gatenafdekking, uitvoering: RVS (V2A).

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

Door verzinken wordt het metaal van een zinklaag voorzien. BIRCO-afdekkingen worden thermisch verzinkt, zodat alle kanten en openingen gelijkmatig bedeckt zijn. Bouwlengtes 0,5 en 1,0 m.

BIRCO RVS-afdekkingen

BIRCO RVS-afdekkingen

RVS-afdekkingen springen in het oog door hun elegante uiterlijk en ideale materiaaleigenschappen. Radiale, polygonale of in een hoek gelegde gootsystemen zijn met roestvrij staal probleemloos uit te voeren. Bouwlengtes: 0,5 en 1,0 m.