Woon- en Stedenbouw

Als u niet precies welke systemen te kennen voor uw toepassing in kwestie, zullen wij u hierbij helpen, jij.

Hier is een overzicht van de systemen kan worden gebruikt.

BIRCOlux

BIRCOlux

BIRCOlux – een bijzonder hoogtepunt in de afwatering: een BIRCOtop-stalen goot met de modernste LED-lichttechniek. Precies passend verwerkt in de plexiglaslaag van de afdekking. Of als variant BIRCOlux met LED-lichtband voor nieuwe of bestaande BIRCO afwateringssystemen.

BIRCOsir®

BIRCOsir®

Met BIRCOsir® zijn verschillende afwateringsconcepten te realisieren 7 verschillende breedtes, bouwlengtes tot 2 meter en den grote keuze aan afdekkingen openen praktisch onbegrensde toepassingsmogelijkheden.

BIRCOsir® puntafwatering

BIRCOsir® puntafwatering

BIRCOsir® puntafwatering, de zinvolle aanvulling op de lijnafwateringsconcept. Sterk in afvoercapaciteit en met hoge belastingsreserven. Twee afmetingen, ook als pomput geschikt.

BIRCObeany®block

BIRCObeany®block

Het gecombineerde stooprand-en afwateringssysteem voor woon-en industriegebieden ook bij een hoog verkeersaanbod. Bovenblok en onderblokken, onderblokken in 2 hoogtes, bouwlente 0,5 m.

BIRCOlight®

BIRCOlight®

Voor de afwatering van oppervlakken die optisch en architectonisch hoogwaardig vormgegeven moeten worden. Veelzijdig afdekkingsprogramma en okk met liechttechniek leverbaar. Bouwlengtes 0,5 em 1,00 meter en 2 nominale breedtes.

BIRCOspleetopzetstukken

BIRCOspleetopzetstukken

Voor de bijna onzichtbare afwatering van pleinen of gevel. Voor de afscheidung van bestrating of in de particuliere woningbow. Voor 2 nominale breedtes en 0,5 + 1,0 m bouwlengtes, uitvoering: verzinkt staal, RVS (4 mm of 1,5 mm voor minder belasting).

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen garanderen flexibiliteit in de toepassing en de bouwkundige mogelijkheden, vooral door de enorme belastingreserve, de optimale afwatercapaciteit en het betrouwbare bevestigingsen onderhoudsbeheer. De variabele vormgeving rondt het programma daarbij ideaal af. Bouwlengt 0,5 m.

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

Door verzinken wordt het metaal van een zinklaag voorzien. BIRCO-afdekkingen worden thermisch verzinkt, zodat alle kanten en openingen gelijkmatig bedeckt zijn. Bouwlengtes 0,5 en 1,0 m.

BIRCO RVS-afdekkingen

BIRCO RVS-afdekkingen

RVS-afdekkingen springen in het oog door hun elegante uiterlijk en ideale materiaaleigenschappen. Radiale, polygonale of in een hoek gelegde gootsystemen zijn met roestvrij staal probleemloos uit te voeren. Bouwlengtes: 0,5 en 1,0 m.