Projectmanagement

Projectmanagement

Competentie feld Projectmanagement

Projectgebonden planning, adviezen en berekening. Afgerond worden de BIRCO systemen door een breed projektmanagement. Onze experts van de binnen en buiten dienst ondersteunen u bij het ontwerp en berekenen naar de praktische uitvoering in een project.

Projectmanagement

Of een bouwproject slaagt hangt er vooral vanaf of alle componenten bij elkaar passen en op het juiste tijdstip op de juiste plaats zijn. In de planningsfase is dat een van de grootste uitdagingen. Meerdimensioneel en creatief denken is daarbij absoluut onmisbaar. BIRCO wordt als bekwame partner betrokken bij de details van onze plannings- en conceptfase.

BIRCOkwaliteit

BIRCOkwaliteit

Kwaliteit is een kwestie van grondstoffen, verwerking en voortdurend testen. In ieders belang houdt BIRCO zich aan de hoogste normen.

BIRCObehandeling

BIRCObehandeling

Afkorten en boren en Productspecifieke.

BIRCOproject

BIRCOproject

Inbouwhandleidingen, Besteksteksten, Productaanvraag, BIRCO-capaciteitsprofiel, Capaciteitsregisters

BIRCOinternational

BIRCOinternational

De Europese economie groeit steeds meer samen. BIRCO steunt met zijn meertalige specialisten en landspecifieke knowhow zijn internationale inzet.

Logistiek

Logistiek

BIRCO zorgt voor tijdige levering direct op de bouwplaats. Dat spaart tijd en ontlast de logistiekplanning.

verder...
Regenwaterbeheer

Regenwaterbeheer

Modern bouwmanagement vermijdt het overdreven afsluiten van de bodem. Regenwater moet kunnen infiltreren en in de natuurlijke kringloop terugkeren....

verder...