BIRCOslim® - Het lichtgewicht met bijzondere sterktes

BIRCOslim® - Het lichtgewicht met bijzondere sterktes

Licht, stabiel, duurzaam en snel geïnstalleerd: BIRCOslim®. Dit nieuwe afvoersysteem heeft het allemaal. En nog meer: de nieuwe Magnelis® coating op de L-profielen biedt een onovertroffen bescherming tegen corrosie.

Oneindig slim

De cirkel is rond met BIRCOpur®

De cirkel is rond met BIRCOpur®

Dé productontwikkeling op het gebied van regenwatermanagement goedgekeurd door de bouwinspectie. Een lijnafwatering als decentrale regenwaterbehandelingsinstallatie geschikt voor een oppervlak van 20 m² per strekkende meter goot.

verder...

Opstuwbeveiliging door BIRCOsir® en BIRCOlight®

Opstuwbeveiliging door BIRCOsir® en BIRCOlight®

De opstuwbeveiliging van de BIRCO productfamilie AS (BIRCOlight® en BIRCOsir®) verbindt het afwateringselement solide met de aangrenzende onderbouw. Loskomen van de onderbouw is daardoor bij deskundig installeren praktisch uitgesloten.

verder...

BIRCO afwateringsystemen voor een zekere planning

BIRCO afwateringsystemen voor een zekere planning

Individueel. Betrouwbaar. Voor een zekere planning.
BIRCO ontwikkelt innovatieve afwateringsoplossingen voor alle toepassingsgebieden en verzorgt elke stap in het aanlegproces vanaf de planning tot en met de realisering.

verder...

BIRCOcolor – Sensationeel individueel

BIRCOcolor – Sensationeel individueel

De kleuren voor uw afdekkingen.
Meerkleurige of achromatische kleuren volgens RAL voor meer vrijheid van ontwerp.
Het RAL-kleurengamma biedt onbegrensde ontwerpmogelijkheden. Van kleurrijk naar kleurin- kleur. Door de normkwaliteit is het altijd mogelijk om later nog afdekkingen te leveren in de gewenste kleur.

verder...


Uw contactpersoon in België

ISEPRO bvba

Onze Belgische klanten kunnen rechtstreeks contact opnemen met ISEPRO bvba, uw specialist voor BIRCO rostergoten en verholengoten,

Hr. Bernard Iserentant

Tel.: +32 (0) 47 52 42 477
Mail: bernard@isepro.be

Uw contactpersonen in Nederland

Nering Bögel BV

Graafschap Hornelaan 155
6001 AC Weert (NL)

Hr. Toin Bongers

Tel: +31 (0) 495 574 561
Mobil: +31 (0) 653 73 91 45

Mail: abongers@neringbogel.nl
www.neringbogel.eu

naar de website

Beleef BIRCO op IFAT 2022 nu in VR modus...


Afwatering op z´n best - Lijngoten

BIRCO is de toonaangevende specialist in afwatering en producent van afvoergoten in Europa

Al meer dan 80 jaar ontwikkelen wij innovatieve producten voor de infra, en Grond-, Weg en Waterbouw, ook wel GWW genoemd.  Bij BIRCO bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige lijnafwatering uit beton en staal, met bijbehorende zandvangers en puntafwatering. Naast het ontwikkelen en produceren van draingoten besteden we ook veel aandacht aan de gietijzeren sleufroosters en mazenroosters. Of het nu gaat om sleufgoten voor winkelstraten of verholen goten voor luchthavens, bij BIRCO vindt u de passende draingoot en Know-how.

Naast het leveren via de groothandel, biedt BIRCO desgewenst een degelijk en deskundig advies bij uw projecten en bij het ontwerp van uw bestek. Ook de begeleiding bij plaatsing van onze betongoten tijdens de uitvoering van uw project behoren tot onze uitgebreide service. Het maken van een hydraulische berekening en het tekenen van een legplan, het leveren van pasklare besteksteksten en het waar nodig leveren van maatwerk voor een optimale afwatering van uw terrein dragen bij aan een snelle realisatie van uw plan. 

Op de kwaliteit van BIRCO kunt u vertrouwen