Gevels

Als u niet precies welke systemen te kennen voor uw toepassing in kwestie, zullen wij u hierbij helpen, jij.

Hier is een overzicht van de systemen kan worden gebruikt.

BIRCOlight®

BIRCOlight®

Voor de afwatering van oppervlakken die optisch en architectonisch hoogwaardig vormgegeven moeten worden. Veelzijdig afdekkingsprogramma en okk met liechttechniek leverbaar. Bouwlengtes 0,5 em 1,00 meter en 2 nominale breedtes.

BIRCOtop serie F zonder zichtbare rand

BIRCOtop serie F zonder zichtbare rand

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen, zonder extra kans op struikelen. Bakgoten met vaste hoogte, 2 nominale breedtes, uitvoering: verzinkt staal, RVS, éénzijdige perforatie.

BIRCOtop serie F met zichtbare rand

BIRCOtop serie F met zichtbare rand

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen, zonder extra kans op struikelen. Bakgoten met vaste hoogte, 2 nominale breedtes, uitvoering: verzinkt staal, RVS, tweezijdige perforatie.

BIRCOtop serie V zonder rand

BIRCOtop serie V zonder rand

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen, zonder extra kans op struikelen. Bakgoten met variabele hoogte, 2 nominale breedtes, uitvoering: verzinkt staal, RVS, éénzijdige perforatie, verschillende afdekkingen.

BIRCOtop serie S

Voor de afwatering van gevels en gebouwaansluitingen.Spleetgoot in gesloten uitvoerung of enkelzijdig geperforeerd. Inclusief passende afneembare vierkante gatenafdekking, uitvoering: RVS (V2A).

BIRCOlux

BIRCOlux

BIRCOlux – een bijzonder hoogtepunt in de afwatering: een BIRCOtop-stalen goot met de modernste LED-lichttechniek. Precies passend verwerkt in de plexiglaslaag van de afdekking. Of als variant BIRCOlux met LED-lichtband voor nieuwe of bestaande BIRCO afwateringssystemen.

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen garanderen flexibiliteit in de toepassing en de bouwkundige mogelijkheden, vooral door de enorme belastingreserve, de optimale afwatercapaciteit en het betrouwbare bevestigingsen onderhoudsbeheer. De variabele vormgeving rondt het programma daarbij ideaal af. Bouwlengt 0,5 m.

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

Door verzinken wordt het metaal van een zinklaag voorzien. BIRCO-afdekkingen worden thermisch verzinkt, zodat alle kanten en openingen gelijkmatig bedeckt zijn. Bouwlengtes 0,5 en 1,0 m.

BIRCO RVS-afdekkingen

BIRCO RVS-afdekkingen

RVS-afdekkingen springen in het oog door hun elegante uiterlijk en ideale materiaaleigenschappen. Radiale, polygonale of in een hoek gelegde gootsystemen zijn met roestvrij staal probleemloos uit te voeren. Bouwlengtes: 0,5 en 1,0 m.