Perrons

Als u niet precies welke systemen te kennen voor uw toepassing in kwestie, zullen wij u hierbij helpen, jij.

Hier is een overzicht van de systemen kan worden gebruikt.

BIRCOlight®

BIRCOlight®

Voor de afwatering van oppervlakken die optisch en architectonisch hoogwaardig vormgegeven moeten worden. Veelzijdig afdekkingsprogramma en okk met liechttechniek leverbaar. Bouwlengtes 0,5 em 1,00 meter en 2 nominale breedtes.

BIRCOplus

BIRCOplus

Voor afwatering van particuliere projecten. Betongoot met ideale capaciteit en probleemloze inbouw. Nominale breedte 100, bouwlengtes: 0,5 en 1,0 m.

BIRCOsir® spoorwegafwatering

BIRCOsir® spoorwegafwatering

Voor de afwatering van spoorweginstallaties in het openbare en het industriële verkeer.BIRCOsir® ND 100, 2 standaarduitvoeringen, aan beide zijden spoorwegafwateringsreservoirs om water en vuildeeltjes op te nemen

BIRCOchimie

BIRCOchimie

Voor de veilige afvoer van agressieve substanties en vlakken met hoge horizontale belasting. 3 norminale breedtes, goot met HDPE bekleding, lengtes tot 2,0 meter, verschillende hoogtes, goedkeuring van bouwinspectie.

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen garanderen flexibiliteit in de toepassing en de bouwkundige mogelijkheden, vooral door de enorme belastingreserve, de optimale afwatercapaciteit en het betrouwbare bevestigingsen onderhoudsbeheer. De variabele vormgeving rondt het programma daarbij ideaal af. Bouwlengt 0,5 m.

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

BIRCO metalen afdekkingen verzinkt

Door verzinken wordt het metaal van een zinklaag voorzien. BIRCO-afdekkingen worden thermisch verzinkt, zodat alle kanten en openingen gelijkmatig bedeckt zijn. Bouwlengtes 0,5 en 1,0 m.