Industriebouw

Als u niet precies weet welke systemen voor uw toepassingen in aanmerking komen, zullen wij u hierbij graag helpen.

Hier is een overzicht van de beschikbare systemen.

BIRCOsir®

BIRCOsir®

Met BIRCOsir® zijn verschillende afwateringsconcepten te realiseren. 7 verschillende breedtes, bouwlengtes tot 2 meter en de grote keuze aan afdekkingen openen praktisch onbegrensde toepassingsmogelijkheden.

BIRCOcanal®

BIRCOcanal®

Voor het veilig leggen van leidingen en buizen in frequent bereden en belaste industrie- en openbare terreinen. 8 nominale breedtes, met of zonder in beton gegoten Halfenprofielen, met of zonder massief stalen frame voor schroefbevestiging of met zijplaten voor het leggen van afdekkingen van gewapend beton, ook voor afwatering te gebruiken.

BIRCOmassiv

BIRCOmassiv

Voor het afwateren van terreinen die onderhevig zijn aan extreme dynamische horinzontale krachten en aan zwaar verkeer. 2 nominale breedtes, van gewapend beton C40/50, bouwlengtes 1,00 m en 2,0 m, met of zonder oppervlaktebescherming met verzinkte traanplaat.

BIRCOprotect

BIRCOprotect

Bij tankstations, bezink- en composteringsinstallaties kunnen naast watervervuilende stoffen vooral chemisch licht agressieve stoffen voorkomen. 5 nominale breedtes, bouwlengtes: 0,5, 1,0, 2,0 meter. Goedgekeurd door de bouwinspectie.

BIRCOsolid® Roostergoten

BIRCOsolid® Roostergoten

Voor de afwatering van terreinen die onderhevig zijn aan extreme dynamische horizontale krachten. Bestand tegen licht agressieve stoffen. 3 nominale breedtes, bouwlengtes: 1,0, 1,5 en 4,0 meter gewapend betonlichaam C 40/50. Goedgekeurd door de bouwinspectie.

BIRCOsolid® Spleetgoten Pfuhler systeem Z – type K

BIRCOsolid® Spleetgoten Pfuhler systeem Z – type K

Naast hun voortreffelijke geschiktheid voor verkeersvlakken met hoge belastingen voldoen de BIRCOsolid® spleetgoten Pfuhler systeem Z – type K ook aan alle eisen voor de afvoer van licht agressieve stoffen. Zelfs bij een incident kunnen vervuilende vloeistoffen door het grote opvangvolume van de spleetgoten opgevangen en opgeslagen worden.

BIRCOdicht

BIRCOdicht

Voor de veilige afvoer van agressieve substanties op terreinen met een hoge horizontale belasting. 3 nominale breedtes, goot met HDPE bekleding, lengtes tot 2,0 meter, verschillende hoogtes. Goedgekeurd door de bouwinspectie.

BIRCOspleetopzetstukken

BIRCOspleetopzetstukken

Voor de bijna onzichtbare afwatering van pleinen of gevels. Voor de afscheiding van bestrating of in de particuliere woningbouw. Voor 2 nominale breedtes en 0,5 + 1,0 m bouwlengtes, uitvoering: verzinkt staal of RVS (4 mm of 1,5 mm bij een lagere belasting)

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen garanderen flexibiliteit in de toepassing en de bouwkundige mogelijkheden, vooral door de enorme bestendigheid tegen hoge belastingen, de optimale afwateringscapaciteit en het betrouwbare installatie- en onderhoudsbeheer. De variabele vormgeving rondt het programma daarbij perfect af. Bouwlengte 0,5 m.

BIRCO verzinkte metalen afdekkingen

BIRCO verzinkte metalen afdekkingen

Door verzinken wordt het metaal van een zinklaag voorzien. BIRCO-afdekkingen worden thermisch verzinkt, zodat alle kanten en openingen gelijkmatig bedekt zijn. Bouwlengtes 0,5 en 1,0 m.