Parkeerplaatsen ook voor vrachtwagens

Als u niet precies weet welke systemen voor uw toepassing in aanmerking komen, zullen wij u hierbij graag helpen, 

Hier is een overzicht van de beschikbare systemen.

BIRCOsir®

BIRCOsir®

Met BIRCOsir® zijn verschillende afwateringsconcepten te realiseren. 7 verschillende breedtes, bouwlengtes tot 2 meter en de grote keuze aan afdekkingen openen praktisch onbegrensde toepassingsmogelijkheden.

BIRCOsir® puntafwatering

BIRCOsir® puntafwatering

BIRCOsir® puntafwatering, de zinvolle aanvulling op het lijnafwateringsconcept. Sterk in afvoercapaciteit en bestand tegen hoge belastingen. Twee afmetingen, ook geschikt als pompput.

BIRCOlight®

BIRCOlight®

Voor de afwatering van terreinen die optisch en architectonisch hoogwaardig vormgegeven moeten worden. Veelzijdig afdekkingsprogramma en ook leverbaar met verlichtingstechniek. Bouwlengtes 0,5 en 1,00 meter en 2 nominale breedtes.

BIRCObeany®block

BIRCObeany®block

Het gecombineerde stoeprand- en afwateringssysteem voor woongebieden en industrieterreinen ook bij een hoog verkeersaanbod. Bovenblok en onderblokken, onderblokken in 2 hoogtes, bouwlente 0,5 m.

BIRCOprofil

BIRCOprofil

Voor de afwatering van terreinen waar maar weinig hoogte beschikbaar is, maar die aan hoge dynamische belastingen worden blootgesteld. 2 nominale breedtes, bouwlengtes: 0,5, 1,0 en 3,0 meter, 2 bouwhoogtes.

BIRCOlux

BIRCOlux

BIRCOlux – een bijzonder hoogtepunt in de afwatering: een BIRCOtop-stalen goot met de modernste LED-verlichtingstechniek. Precies passend verwerkt in de plexiglaslaag van de afdekking. Of als variant BIRCOlux met de LED-lichtband voor nieuwe of bestaande BIRCO afwateringssystemen.

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen garanderen flexibiliteit in de toepassing en de bouwkundige mogelijkheden, vooral door de enorme bestendigheid tegen hoge belastingen, de optimale afwateringscapaciteit en het betrouwbare installatie- en onderhoudsbeheer. De variabele vormgeving rondt het programma daarbij perfect af. Bouwlengte 0,5 m.

BIRCO verzinkte metalen afdekkingen

BIRCO verzinkte metalen afdekkingen

Door verzinken wordt het metaal van een zinklaag voorzien. BIRCO-afdekkingen worden thermisch verzinkt, zodat alle kanten en openingen gelijkmatig bedekt zijn. Bouwlengtes 0,5 en 1,0 m.