Stedenbouw/Woongebieden

Als u niet precies weet welke systemen voor uw toepassing in aanmerking komen, zullen wij u hierbij graag helpen, 

Hier is een overzicht van de beschikbare systemen.

 

 

BIRCOsir®

BIRCOsir®

Met BIRCOsir® zijn verschillende afwateringsconcepten te realiseren. Er zijn 7 verschillende breedtes, bouwlengtes tot 2 meter en de grote keuze aan afdekkingen voorziet in onbegrensde toepassingsmogelijkheden.

BIRCOsir® puntafwatering

BIRCOsir® puntafwatering

Voor puntafwatering van grote terreinen en pleinen, die de beste afwateringsprestaties en een hoge belastingzekerheid eisen. Er zijn 2 formaten, één- of meerdelig en ze zijn ook geschikt als pompput.

BIRCOlight®

BIRCOlight®

Voor de afwatering van terreinen die optisch en architectonisch hoogwaardig vormgegeven moeten worden. Twee nominale breedtes, 2 lengtes en een veelzijdig afdekprogramma.

BIRCOspleetopzetstukken

BIRCOspleetopzetstukken

Voor de bijna onzichtbare afwatering van pleinen of gevels. Voor de afscheiding van bestrating of in de particuliere woningbouw. Voor 2 nominale breedtes en 0,5 + 1,0 m bouwlengtes, uitvoering: verzinkt staal of RVS (4 mm of 1,5 mm voor een lagere belasting)

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen

BIRCO gietijzeren afdekkingen garanderen flexibiliteit in de toepassing en de bouwkundige mogelijkheden, vooral door de enorme bestendigheid tegen hoge belastingen, de optimale afwateringscapaciteit en het betrouwbare installatie- en onderhoudsbeheer. De variabele vormgeving rondt het programma daarbij perfect af. Bouwlengte 0,5 m.

BIRCO verzinkte metalen afdekkingen

BIRCO verzinkte metalen afdekkingen

Door verzinken wordt het metaal van een zinklaag voorzien. BIRCO-afdekkingen worden thermisch verzinkt, zodat alle kanten en openingen gelijkmatig bedekt zijn. Bouwlengtes 0,5 en 1,0 m.